Grafica ta prinde formă prin digitizare

Proiectăm programe de broderie pentru mașini de brodat, machete și matrițe de brodat.

Legătura dintre grafică și broderia finală

Păstrează fiecare detaliu al graficii tale pentru brodat! Datorită programului de transmitere a graficii direct către mașina de brodat, acest lucru este realizat la cea mai înaltă calitate. Iată pașii de urmat pentru a te bucura de broderia dorită.

Pasul 1

Ne trimiți grafica pe care dorești să o brodezi, însoțită de detaliile privind: dimensiuni, materialele utilizate la brodat, mașina de brodat folosită, formatul final al graficii.

Pasul 2

Noi realizăm procesul de digitizare a graficii conform instrucțiunilor primite și îți trimitem oferta alături de simularea broderiei, în format PDF.

Pasul 3

După validarea modelului primit și achitarea facturii, vei primi programul final de broderie pe e-mail, în formatul destinat direct mașinii de brodat.

De ce să optezi pentru serviciul de digitizare
- Câștigi mai mult timp pentru alte activități specifice companiei tale;
- Oferi un timp de livrare mai scurt către clienți datorită reducerii semnificative a timpului de brodare;
- Eliminarea riscului de uzură a utilajelor și implicit scăderea costurilor de mentenanță și reparații a mașinilor de brodat folosite. Defecțiunile pot apărea în cazul programelor concepute greșit.
- Reducerea cheltuielilor cu instruirea angajaților în scopul realizării digitizării graficii de brodat.
Pentru cine este potrivit acest serviciu
- Companiile de brodat care sunt la început de drum;
- Companiile care nu au personal specializat sau nu doresc să aloce resurse umane pe partea de digitizare și brodare;
- Companiile care lucrează în serii foarte mari sau oferă servicii de broderie opțional.

Avem o experiența de peste 10 ani în realizarea și testarea programelor de brodat pe o diversitate considerabilă de mașini de brodat. La începutul fiecărei colaborări, solicităm întotdeauna detalii despre modelul mașinii de brodat folosită de client pentru a crea un program special pentru mașina respectivă.
Costurile serviciului de digitizare
Costurile digitizării programului de broderie sunt calculate în funcție de numărul de puncte, adică de cusături. Prețul minim al unui program de până la 20.000 de cusături este de 20 de euro (fără TVA). La fiecare 1.000 de cusături în plus se adaugă un cost de 1 euro (fără TVA).

Cursul de schimb la care este emisă factura este cel practicat de BNR în ziua respectivă.

Important de știut este faptul că, pentru orice modificare impusă de particularitatea mașinii de brodat pe care o utilizezi, nu se percepe niciun fel de cost. Scopul nostru este ca broderia finală să arate exact așa cum ți-ai propus.

Comunicarea stă la baza unei colaborări reușite

Îți stăm la dispoziție pentru detalii referitoare la serviciile noastre de broderie sau digitizare!

Comanda acum
0721.991.668