Textile brodate cu personalitate

Broderia reprezintă măiestria de a decora prin tehnici tradiționale îmbinate cu tehnologii moderne digitale, atât materiale textile cât și o diversitate de materiale promoționale, precum: ecusoane, embleme, patch-uri, badge-uri și nu numai. Tipurile de broderie pe care le putem aplica diferă în funcție de modul de realizare a acesteia.

BRODERIE PE TRICOURI

Broderia pe tricouri este o modalitate elegantă de personalizare acestora cu logo-ul firmei, al clubului sportiv, al organizatiei aplicat pe piept guler mâneci sau pe spate. Producem atât broderie directă pe articol cat și broderie sub formă de emblemă aplicabile ulterior prin coasere lipire la cald sau cu velcro.

BRODERIE PE CAMASI

Camasile pot fi personalizate cu broderie pe guler, pe piept pe umeri, spate sau pe mansete cu logo-ul firmei. Va oferim si camasile potrivite proiectelor dumneavoastra. Vă oferim modele potrivite pentru broderie!

BRODERIE PE ECHIPAMENT DE LUCRU

Echipamentul dumneavoastră de lucru poate fi personalizat cu broderie de cea mai bună calitate. Sigla firmei dumneavoastră poate fi aplicată prin broderie directe sau sub formă de embleme care ulterior pot fi cusute lipite sau aplicate cu velcro. Putem aplica broderie pe haina de salopetă, pe mâneci pe piept stanga, dreapta sau pe spatele acesteia.

BRODERIE PE ECHIPAMENT HORECA

Oferim personalizarea prin broderie pe echipamentul horeca cum ar fi cămăși pentru ospătari, tunici pentru bucatari, sepci, cozoroace, sorturi precum si pe fețe de masă huse de scaune lenjerii de pat.

BRODERIE PE UNIFORME SCOLARE

Vă putem ajuta cu broderie pe uniforme școlare, sigla școlii brodată direct pe sarafan sau pe vesta dă un aspect respectabil și îngrijit uniformei școlare!