Arta de a decora cu rafinament și personalitate

Un material promoțional brodat are puterea de a pune în valoare imaginea firmei, instituției sau organizației tale.

Textile brodate cu personalitate

Broderia reprezintă măiestria de a decora prin tehnici tradiționale îmbinate cu tehnologii moderne digitale, atât materiale textile cât și o diversitate de materiale promoționale, precum: ecusoane, embleme, patch-uri, badge-uri și nu numai. Tipurile de broderie pe care le putem aplica diferă în funcție de modul de realizare a acesteia.

Broderie direct pe textile

Broderia este aplicată direct pe materialul textil ales: uniformă, salopetă, echipament de lucru sau orice alt material selectat pentru brodat. Cusătura este realizată pe materialul respectiv, astfel este asigurată rezistența acesteia o perioada îndelungată.

Poți ieși din tipar alegând poziționarea siglei sau a mesajului brodat pe diferite suprafețe ale confecției respective, precum: pe piept, pe guler, pe mânecă, pe spate sau orice alt loc avantajos pentru o vizibilitate crescută a inscripției brodate.

Embleme brodate

Acest tip de broderie este realizat prin tehnici diferite, selectate în funcție de alegerea ta, sub forma de ecusoane, patch-uri, embleme, badge-uri, logo-uri și alte materiale promoționale pe care dorești să le utilizezi.

Metodele de aplicare sunt: coasere, termice, velcro-scai sau cu adeziv temporar. Modelul de brodat poate fi conform graficii trimise de tine sau creată de noi, după specificațiile și preferințele tale.

Broderie specială

Un tip de broderie specială este broderia aplicata și poate fi realizată prin aplicarea unei bucăți de material peste cel inițial de brodat cu scopul de a obține un fundal diferit, fără a broda complet suprafața respectivă.

Broderia cu efect 3D este un alt tip de broderie specială. Ea se obține prin suprapunerea unui material tip spumă cauciucată peste materialul de brodat, acesta conferă o reliefare pronunțată. Rezultatul este unul puternic, atât estetic și vizual, cât și palpabil.

De ce să optezi pentru brodarea materialelor

Broderia are rezistență sporită în fața spălărilor sau a factorilor care afectează de regulă alte tipuri de decorațiuni textile, fapt datorat unui nivel de calitate ridicat al acestui procedeu de personalizat confecții textile și nu numai. Prestanța obiectului brodat atinge cote înalte iar impactul vizual creat este unul puternic și deosebit. Costul redus al broderiei reprezintă o investiție pe termen lung în mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Procedura de comandă broderie
Procedura de comandă a broderiei este simplă și rapidă. Este necesar doar să completezi datele de contact și să atașezi grafica pentru brodat în formular. Noi vom realiza o mostră digitală sau fizică, în funcție de caz, și îți vom trimite modelul de brodat pentru confirmarea finală.

Cu fiecare comandă dorim să ne asigurăm de faptul că modelul de brodat va arăta exact cum îți dorești și va fi conform cu specificațiile. După realizarea modificărilor, dacă este cazul, și primirea confirmării, trecem la producerea și livrarea comenzii tale de broderie.
Pentru cine brodăm
Dacă și tu dorești o reprezentare brodată personalizată, care să aibă un mesaj cu impact puternic, statornic și de calitate, atunci te invităm să iei legătura cu noi. Comenzile pe care le-am onorat până acum fac parte din domenii precum:

- Publicitate;
- Producători de echipamente textile (echipamente de lucru, de protecție, uniforme militare, școlare sau profesionale);
- Cluburi sportive; Școli; Instituții publice, de stat sau private;
- HoReCa;
- Organizații non-guvernamentale și multe altele.

În afară de broderie realizată pe articole de îmbrăcăminte sau uniforme, adaptăm comenzile și pentru lenjerii de pat, prosoape, halate, fețe de masă, huse mobilier etc.
Cum se stabilește prețul
Fiind vorba de un serviciu personalizat, prețul comenzilor de broderie este calculat în funcție de mai mulți factori, precum:

- complexitatea graficii;
- numărul de cusături și de culori;
- dimensiuni;
- tipul de material de brodat;
- tiraj (minimum 20 bucăți identice);
- poziționarea lucrării de broderie pe materialul textil;
- tehnica de aplicare a emblemei.

Pentru fiecare comandă este necesară achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii. Restul se plătește prin OP înainte de livrare sau cu ramburs în momentul recepției mărfii. Este important să știi că nu vei achita niciun fel de cost pentru machetă, matriță sau programul de broderie folosit!

Comunicarea stă la baza unei colaborări reușite

Îți stăm la dispoziție pentru detalii referitoare la serviciile noastre de broderie sau digitizare!

Comanda acum
0721.991.668