Embleme brodate pentru cluburi sportive.

Sportul joaca un rol important in viata fiecaruia dintre noi, iar inscrierea intr-un club trebuie marcata intr-un mod corespunzator. Prestigiul unui club de fotbal, handbal, volei, baschet si nu numai este oferit de membrii sai care poarta propriile embleme peste tot. Astfel, Brodara reprezinta locul ideal in care iti poti face propria emblema. Fie alegi una din cele disponibile deja, fie iti pui in practica ideile, fara a conta cat de complexe sunt acestea.

Procedurile sunt simple si se pun in practica imediat prin intermediul unor aparate speciale, ceea ce presupune ca orice comanda poate fi onorata in cel mai scurt timp. De asemenea, precizia este maxima, astfel ca se evita defectele care in alte conditii sunt intalnite adesea.

Calitatea produselor este superioara intrucat pentru a concepe aceste embleme sportive Brodara foloseste doar materiale potrivite. Acestea rezista bine in timp, nu se decoloreaza si nici nu au de suferit daca sunt expuse la conditii mai putin prietenoase. Brodara poate da viata oricarei embleme, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a clubului pe care il reprezinti cu mandrie, iar aici intotdeauna te asteapta un profesionist care sa iti asculte ideile si nevoile.

Oferim servicii de broderie pentru embleme sportive personalizate, la cererea cluburilor sportive, sau a clienților angrenați în diverse asociații cu profil sportiv.

Important: emblemele comandate de un anumit club sportiv nu vor fi vândute sau revândute altor entități similare.

Broderiile sportive pot fi comandate sub forma:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe echipament sportiv, kimono, hanorac, tricou, șapcă, geacă și alte materiale asemănătoare.

Comanda minimă pentru broderiile sportive este de 20 de bucăți identice.

Poți comanda embleme sportive la bucată, răsfoind catalogul de textile online Brodara.

Poți comanda embleme sportive personalizate simplu și rapid: ne trimiți o descriere a emblemei în baza căreia vom realiza simulări pentru a-ți putea furniza produsul dorit.