Brodăm o gamă variată de embleme militare

Fiecare institutie militara este reprezentata de membrii sai printr-o tinuta speciala care nu poate fi completa fara emblemele sau gradele adecvate. Astfel, Brodara va propune o gama foarte variata de embleme militare care sa acopere nevoile tuturor. Produsele sunt special concepute pentru a acoperi toate cerintele si sunt confectionate din cele mai bune materiale. Emblemele se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, arata bine, sunt rezistente si, foarte important, nu isi pierd din detalii.

Totul se datoreaza aparaturii de ultima generatie folosite care este foarte eficienta si precisa. Nu sunt intalnite imperfectiuni cu care ne confruntam adesea in cazul broderiilor efectuate la mana. De asemenea, aceste embleme militare pot fi personalizate si intotdeauna se va tine cont de legislatia in vigoare si de regulile care trebuie sa fie respectate cu privire la acestea. Fie ca ai nevoie de embleme doar pentru tine, fie si pentru colegii tai, Brodara iti sta la dispozitie cu cei mai buni oameni pregatiti sa iti asculte ideile si sa puna in practica totul in cel mai scurt timp. Pentru un raport calitate – pret ideal al emblemelor militare intotdeauna poti alege Brodara.

 

Indiferent de domeniul militar, realizăm o gamă variată de broderii personalizate precum:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe uniforma militară.

Comanda minimă a broderiilor militare este de 20 de bucăți identice.

Poți comanda embleme militare la bucată prin intermediul magazinului online Brodara.

În cazul în care dorești să comanzi o emblemă personalizată dar nu ai un model grafic realizat este suficient să ne trimiți o descriere a produsului dorit. În baza acestei descrieri vom realiza simulări ale emblemei pentru a-ți putea furniza brodajul de care ai nevoie.