Logouri nominale brodate cu măiestrie

Fiecare companie trebuie sa fie cat mai usor de identificat din punct de vedere vizual, iar in acest sens pot fi puse in practica mai multe proceduri. Una dintre cele mai importante etape e reprezentata de logo-urile nominale ale angajatilor intrucat acestea nu doar ca dau dovada de mai mult profesionalism in fata clientilor, insa inspira si incredere. Asadar, aici intervine Brodara prin serviciile sale intrucat permite realizarea a fel si fel de embleme cu logo-uri nominale. Clientii au posibilitatea de a-si pune ideile in practica si de a veni cu cele mai inspirate solutii posibile.

Produsele sunt de cea mai buna calitate intrucat la procesul de confectionare se foloseste doar aparatura de ultima generatie. Aceasta aduce toata precizia de care are nevoie un logo pentru ca niciun detaliu nu ramane la voia intamplarii. In plus, rezultatele sunt obtinute in cel mai scurt timp, fapt care reprezinta un mare plus pentru ca toate comenzile vor fi onorate imediat. Urmatoarea poate fi chiar a ta, asa ca apeleaza la Brodara si bucura-te de principalele avantaje aduse de logo-urile nominale, de embleme, grade si toate celelalte produse care pot fi concepute aici.

 

Dacă dorești o prezentare inedită a brandului companiei, sau a imaginii angajațiilor tăi, realizăm broderii de calitate, în diverse forme:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe uniforma de lucru, sau pe alte materiale similare precum halate, cămăși, șepci, tricouri etc.

Comanda pentru logouri nominale se poate face doar pentru pachete de minimum 20 de bucăți identice ca formă, dimensiuni, sau culori.

În lipsa unui model grafic ne poți trimite o descriere a conceptului. Vom realiza simulări pentru a-ți putea realiza broderiile de care ai nevoie pentru compania ta.