Patch-uri si embleme brodate pentru cluburi si echipe airsoft

Cluburile si echipele de airsoft sunt tot mai prezente in tara adunand o multime de pasionati ca membri. Astfel, membrii care au nevoie de o emblema pe care sa o poarte pe echipament si prin care sa isi reprezinte clubul, sunt invitati sa apeleze la serviciile Brodara. Aici vor gasi patch-uri pentru airsoft confectionate din cele mai bune materiale, care arata perfect din toate punctele de vedere, care sunt rezistente in timp si care nu isi pierd din performante nici daca sunt expuse in fata unor conditii mai putin prietenoase pentru mai mult timp.

 La Brodara te vei bucura intotdeauna de un raport calitate – pret ideal si merita sa profiti de pe urma tuturor beneficiilor. Poti plasa comanda cu emblema airsoft dorita in doar cateva minute si, in plus, intotdeauna te asteapta cineva de la Brodara care sa iti asculte ideile si sa le dea viata.

Important: Emblemele cluburilor si echipelor nu vor fi vândute decât membrilor cluburilor respective.

Poți comanda o gamă variată de broderii pentru airsoft precum:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe îmbrăcăminte și diverse accesorii de îmbrăcăminte.

Comanda minimă pentru aceste broderii este de 20 de bucăți identice.

În lipsa unui model grafic ne poți trimite o descriere a emblemei dorite. Vom realiza simulări până când o să-ți putem furniza modelul de broderie pe care dorești să îl comanzi.