Broderie pentru cămăși personalizate

Daca iti doresti sa dai viata unor idei cat mai creative, atunci camasile brodate poate fi o optiune foarte inspirata in acest sens. Asadar, apeleaza la Brodara unde te asteapta tot profesionalismul de care poti avea nevoie in acest sens. Aparatura folosita e de ultima generatie, ceea ce promite nu doar eficienta maxima, ci si punerea in practica a lucrurilor in cel mai scurt timp. Te bucuri de precizie, astfel ca nu e loc de nicio greseala atunci cand alegi camasi brodate.

Aici putem vorbi de o camasa din garderoba proprie care sa fie personalizata cu fel si fel de design-uri, fie de una care sa faca parte din echipamentul de la serviciu sau una prin care iti doresti sa reprezinti o companie, o institutie si nu numai. Te bucuri de toata libertatea necesara de fiecare data cand ajungi la Brodara, iar in acest sens poti veni chiar acum cu toate ideile posibile, cu cat mai creative cu atat mai bine. Nu in ultimul rand, rezultatele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce presupune ca produsele vor arata grozav indiferent de conditiile la care sunt expuse, iar trecerea timpului nu isi va lasa amprenta.

 

Mai jos pot fi vizualizate modele de cămăși personalizate prin broderie.

Aceste broderii pot fi realizate sub forma unor embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicabile prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).

Broderia cămășilor poate fi realizată pentru personalizarea uniformei la serviciu, sau pentru a obține o modalitate inedită de a prezenta imaginea unei companii.

Poți comanda cămășile brodate de pe brodara.ro, sau ne poți trimite cămășile urmând ca noi să le personalizăm prin broderie.  De la plasarea comenzii produsele sunt gata în 5, 10 zile lucrătoare.

Comanda minimă în acest caz este de 20 de bucăți identice.