Îmbogățește imaginea companiei tale

Identitatea unui brand trebuie evidentiata prin toate mijloacele posibile si este ideal ca angajatii sa poarte o emblema de reprezentare. Astfel, aici intervine Brodara prin serviciile oferite intrucat se poate da viata oricarui tip de emblema. Totul se pune in practica prin intermediul unor aparate de ultima generatie, care sunt foarte eficiente si precise, astfel in cel mai scurt timp se pot obtine embleme sigle firme.

In plus, posibilitatile sunt nelimitate si clientii au libertatea de a-si pune in practica ideile si de a ajunge la cele mai grozave rezulate. Cu cat ideile sunt mai creative, cu atat mai bine, iar la Brodara ai garantia ca intotdeauna vei gasi pe cineva care e dispus sa iti asculte preferintele si sa le puna in practica imediat.

Atentia la detalii este cea care face diferenta, iar precizia aparatelor nu se poate compara cu broderiile efectuate la mana. O emblema bine pusa la punct poate fi o bila alba pentru orice companie intrucat va creste credibilitatea in fata potentialilor clienti si parteneri. Apeleaza la Brodara pentru ca totul e mult mai simplu, mai rapid, mai comod si mai ieftin, fara a fi impuse tot felul de limite.

 

Realizăm embleme personalizate pentru firme și companii. Alege să creezi o identitate de brand utilizând serviciile Brodara pentru embleme și broderii de cea mai bună calitate.

Executăm:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe uniformă, halat, salopetă, cravată, cămașa, tricou, șapcă, geacă, sau pe alte materiale similare.

Comanda minimă este de 20 de bucăți identice.

Pentru comenzi de embleme personalizate ne poți trimite un model grafic, sau o descriere a conceptului grafic. Specialiștii Brodara vor realiza simulări pentru a-ți putea oferi broderiile de care ai nevoie pentru compania ta.