Embleme brodate de calitate

Fie ca ai nevoie la serviciu, la facultate sau pur si simplu iti doresti sa personalizezi un articol vestimentar, Brodara iti aduce mai aproape o gama foarte variata de embleme brodate, fie poti da viata altora punandu-ti in practica ideile. Nu conteaza cat de simple sau cat de complicate sunt ideile tale intrucat totul e posibil prin intermediul Brodara. Produsele sunt de cea mai buna calitate, astfel ca arata bine, fapt care conteaza intotdeauna, dar emblemele si se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului fara sa isi piarda din farmec.

Procedurile sunt puse in practica in cel mai scurt timp datorita aparaturii de ultima generatie folosite. Aceasta face diferenta si duce la cresterea eficientei, dar se evita si toate defectele care sunt intalnite in cazul altor variante de brodare, precum cea efectuata la mana. Apeleaza la Brodara de fiecare data cand iti doresti sa te bucuri de un profesionalism deplin, de rezultate de care sa fii pe deplin multumit si cele mai bune preturi. Plaseaza o comanda in doar cateva minute si profita de pe urma profesionalismului aratat de catre specialistii Brodara care iti pot pune in practica orice idee de-a ta.

 

Embleme, ecusoane, patch-uri, sau badge-uri brodate pentru clienți care doresc ca imaginația proprie să fie transpusă în broderie.

Aceste embleme pot fi realizate sub formă de:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, cu bandă scai (velcro), sau cu ac de fixare.
  • Embleme brodate realizate direct pe haine, uniformă, salopetă, cravată, cămașă, tricou, șapcă, geacă, prosop, față de pernă etc.

Comanda minimă pentru embleme brodate este de 20 de bucăți identice.

Se pot comanda embleme brodate la bucată – răsfoiește catalogul online Brodara.

Ne poți trimite un model grafic, sau o descriere a conceptului pentru a comanda embleme personalizate. Specialiștii Brodara vor face tot posibilul pentru a-ți furniza broderiile de care ai nevoie.