Broderie pe placul tău

Daca iti plac design-urile inedite, cu siguranta ti-ai dori sa ai posibilitatatea de a-ti pune in practica cele mai creative idei. Afla ca totul este posibil acum la Brodara intrucat aici ai acces la serviciul de broderie diverse. Te asteapta mai multe aparate de ultima generatie prin intermediul carora poti da viata oricarei idei, indiferent de cat de simpla sau de complexa este aceasta.

Te bucuri de eficienta maxima, de rezultate grozave si de comenzi onorate in cel mai scurt timp. In principiu se pot broda cele mai multe dintre materialele textile, iar aici putem aminti de accesorii precum sepci, caciuli sau cravate, dar si de tricouri, hanorace, camasi si nu numai. Cu alte cuvinte, poti personaliza toate hainele din garderoba pentru ca nu sunt impuse limite. De asemenea, rezultatele sunt de cea mai buna calitate si nimeni nu va fi dezamagit. Micile detalii sunt cele care fac diferenta, iar cine este pretentios, cu siguranta, nu isi va dori sa observe vreun defect al broderiei, asa cum se intampla adesea la cele efectuate manual. Insa la Brodara totul e computerizat, astfel ca merita sa apelezi de fiecare data cand ai nevoie de broderie diverse si te vei bucura de un raport calitate – pret ideal.

 

O parte din portofoliul broderiilor realizate pentru diverși clienți poate fi urmărit mai jos.

Broderiile pot fi aplicate pe multiple articole textile, de la echipamente de lucru până la uniforme școlare.

Îți putem furniza broderie personalizată cu sigla firmei, cu logoul clubului sportiv sau al organizației pe care o reprezinți.

Producem broderie la comandă pentru instituții și pentru domeniul Horeca: broderii pe fețe de masă, șervețele brodate, broderii pe uniforme și halate etc.