Personalizează-ți imaginea prin broderie

Daca esti atent la detalii si iti doresti ca nimic sa nu ramana la voia intamplarii, atunci Brodara este locul catre care merita sa te orientezi pentru ca aici iti poti pune in practica ideile. Alege cravate brodate care sa fie special concepute dupa nevoile si preferintele tale. Ai libertatea de a fi cat mai creativ posibil si intotdeauna vei avea pe cineva la dispozitie pregatit sa iti asculte ideile si sa le puna in practica.

La Brodara se foloseste doar aparatura de ultima generatie, care e foarte eficienta si precisa. In acest domeniu nu e loc de greseala, motiv pentru care micile detalii vor face diferenta. Atunci cand vorbim de broderiile efectuate la mana, de fiecare data poate sa apara cate un mic defect, dar nu si la Brodara unde totul e computerizat. Rezultatele sunt atinse in cel mai scurt timp, ceea ce presupune ca poate fi onorat un numar foarte mare de comenzi.

In acelasi timp, calitatea produselor nu va dezamagi niciodata pentru ca cine alege cravate brodate le poate purta in orice context fara ca acestea sa se deterioreze, sa capete un aspect inestetic si sa aiba de suferit, astfel ca merita sa apelezi la Brodara.

 

Broderiile se realizează direct pe cravate pentru obținerea unui produs de cea mai bună calitate.

Mai jos poți vizualiza exemple cu modele brodate pe cravate, pentru clienții care au apelat deja la serviciile Brodara.

Comanda minimă pentru acest tip de broderie este de 20 de bucăți identice.

Se pot realiza cravate personalizate în baza unui model grafic existent, sau în baza unei descrieri conceptuale oferite specialiștilor noștri.