Activitatea noastră a început în anul 2008. Primele lucrări de broderie pe care le-am realizat au fost de aplicare de broderie și embleme direct pe materialul textil, cu ajutorul unei singure mașini de brodat semi-profesionale.

Ne-am ghidat întotdeauna după cerințele primite și am încercat cu fiecare comandă să aducem bucurie, mândrie și uimire clienților care ne-au solicitat serviciile. În acest mod am reușit să ne suplimentăm necesarul de utilaje prin achiziția unor noi mașini de brodat performante, rapide, capabile să brodeze cantități și mai mari la calitatea dorită.

Din anul 2011 am reușit să atragem și clienți externi, din țări precum Franța, Italia, Spania , Austria, Germania, Anglia și Congo. Tot în această perioadă ne-am extins și gama de servicii de broderie oferite prin producția de grade militare, grade profesionale și însemne oficiale.

După ce ne-am mutat într-un nou spațiu de lucru și am avut posibilitatea să angajăm colegi noi, am început să realizăm programe de brodat (servicii de digitizare) special concepute pentru diferite modele de mașinării specifice acestei activități.


În momentul de față suntem o echipă de 10 oameni pasionați, motivați și muncitori. Avem cu toți același obiectiv: să dăm viață imaginației, prin realizarea unei broderii perfecte, unice și de impact.

Puterea pe care o are o cusătură bine făcută este confirmată de rezistența acesteia în timp. Pe același principiu ne construim și relațiile cu clienții și cu partenerii noștri. Ceea ce contează pentru noi este mulțumirea ta. De aceea, înainte de realizarea broderiei ne asigurăm că ne-am însușit toate specificațiile și detaliile pe care ni le-ai transmis în solicitare.

Același lucru este valabil și în cadrul serviciului de digitizare. În situația în care nu ai încă definitivat un model de brodat (emblemă, mesaj promoțional, logo, siglă), dar ai creionat o schiță și de la ea vrei să începi grafica, noi te ajutăm ca aceasta să prindă formă. Îți oferim suportul tehnic necesar pentru ca imaginea pe care o brodăm să fie cea pe care ți-o dorești.