Brodăm embleme școlare personalizate.

Fiecare institutie de invatamant trebuie sa fie reprezentata asa cum se cuvine de catre membrii sai. Astfel emblemele scolare sunt la mare cautare, iar acestea sunt adecvate atat scolilor, liceelor, cat si universitatilor din toata tara. Brodara poate da viata oricarei idei, iar emblemele pot fi concepute tinand cont de toate detaliile impuse.

La confectionarea acestor produse sunt utilizate doar cele mai bune materiale, astfel ca emblemele vor arata perfect din toate punctele de vedere si vor fi indeplinite preferintele impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane. De asemenea, intrucat procesul e computerizat, nu se pune problema micilor defecte care sunt comune in cazul broderiilor efectuate la mana. Atentia la detalii este cea care face diferenta la Brodara, iar emblemele scolare sunt pregatite in cel mai scurt timp. Ai libertatea de a da viata oricarei idei, fie poti alege una din variantele disponibile deja aici, astfel ca te poti orienta exact catre ceea ce iti convine.

Economiseste timp ori de cate ori apelezi la Brodara pentru ca ideile tale sunt puse in practica imediat si nici nu mai trebuie sa te incurci cu fel si fel de proceduri complicate intrucat aici totul e mult mai simplu si mai comod.

Exemple de embleme școlare personalizate realizate de echipa Brodara pentru diverse instituții școlare pot fi vizualizate mai jos.

Broderiile școlare se pot realiza în diverse forme precum:

  • Embleme, ecusoane sau patch-uri ușor aplicabile prin coasere, termic, cu adeziv temporar sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct pe uniformă, pe cravată, cămașă, tricou, șapcă, geacă și alte materiale similare.

Comanda minimă pentru broderiile școlare este de 20 de bucăți identice.

Pentru a recomanda embleme școlare la bucată, în cazul în care ai mai beneficiat de serviciile noastre, vizitează magazinul nostru online brodara.ro.

Dacă dorești embleme școlare personalizate, ne poți trimite o descriere sumară a broderiei pe care vrei să o comanzi. În baza acesteia vom realiza simulări și exemple pentru a-ți putea crea modelul de broderie solicitat.