Embleme personalizate de calitate

Cluburile de motociclisti sunt tot mai comune in ziua de azi, inclusiv in Romania, iar sa faci parte dintr-unul poate fi o adevarata onoare. Astfel, membrii au nevoie de o emblema pe care sa o poarte si prin care sa isi reprezinte clubul, iar aici intervine Brodara cu serviciile sale. Aici gasesti embleme pentru motociclisti confectionate din cele mai bune materiale, care arata perfect din toate punctele de vedere, care sunt rezistente in timp si care nu isi pierd din performante nici daca sunt expuse in fata unor conditii mai putin prietenoase pentru mai mult timp.

Alege de aici embleme pentru motociclisti si pentru ca acestea sunt concepute in cel mai scurt timp. Rapiditatea este datorata aparatelor de ultima generatie folosite de Brodara care promit cea mai mare eficienta. In acelasi timp, sunt evitate si defectele specifice broderiilor efectuate la mana. Aici intotdeauna te vei bucura de un raport calitate – pret ideal si merita sa profiti de pe urma tuturor beneficiilor. Cu siguranta, e mult mai simplu sa poti comanda emblema dorita in doar cateva minute si, in plus, intotdeauna te asteapta cineva de la Brodara care sa iti asculte ideile si sa le dea viata.

 

Important: Emblemele cluburilor nu vor fi vândute decât membrilor cluburilor respective.

Poți comanda o gamă variată de broderii pentru motocicliști precum:

  • Embleme, ecusoane, sau patch-uri aplicable prin coasere, termic, cu adeziv temporar, sau cu bandă scai (velcro).
  • Broderii realizate direct îmbrăcăminte și accesorii de îmbrăcăminte.

Comanda minimă pentru aceste broderii este de 20 de bucăți identice.

Poți comanda embleme pentru motocicliști la bucată online, din catalogul de textile Brodara.

În lipsa unui model grafic ne poți trimite o descriere a emblemei dorite. Vom realiza simulări până când o să-ți putem furniza modelul de broderie pe care dorești să îl comanzi.