Broderie personalizată pe tricouri

Daca simti ca esti creativ si iti doresti sa ai posibilitatea de a-ti pune in practica ideile, venind cu fel si fel de solutii pentru personalizarea tricourilor, atunci ai nimerit unde trebuie la Brodara. Oricand poti alege tricouri brodate, fie poti da viata propriilor idei in cel mai simplu mod posibil. Aici se foloseste doar aparatura de ultima generatie, care e foarte eficienta, rapida si precisa, ceea ce presupune ca totul se va rezolva in cel mai scurt timp.

De asemenea, se evita si micile imperfectiuni care sunt intalnite de multe ori in cazul broderiilor efectuate la mana. Atunci cand alegi tricouri brodate te bucuri si de faptul ca articolul tau vestimentar este unic, arata bine si se va prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului. Intotdeauna te asteapta la Brodara un profesionist care sa iti asculte ideile si care sa puna totul in practica imediat. E foarte simplu si foarte comod sa beneficiezi de serviciile Brodara, fara a fi nevoie de alocarea unui buget considerabil in acest sens. Profita acum de ultimele oferte si vezi care sunt cele mai noi tricouri brodate, atat pentru firme, institutii, cat si pentru oamenii obisnuiti.

 

Alege să personalizezi tricouri prin broderie de cea mai bună calitate.

Mai jos poți vizualiza imagini cu modele de tricouri brodate, realizate pentru clienții noștri care au dorit ca imaginația proprie, sau logoul firmei să fie transpuse prin broderie.

Tricourile pot fi livrate pe comandă în 5, 10 zile lucrătoare. Comanda minimă este de 20 de bucăți identice.

Pentru a comanda tricouri clasice, sau polo, vizitează magazinul online Brodara.

Pentru broderii personalizate ne poți trimite modele grafice, sau descrieri ale acestora. Vom da viață ideilor tale prin cele mai speciale tricouri și materiale brodate.